Despre Tag-ul Meta Description

Optimizare site
Despre Tag-ul Meta Description


Privind optimizarea unui site, Google nu ia ca factor de ranking tag-urile META ale unei pagini, dar recomand sa depui un mic efort in conceperea unui tag META pe site-ul tau:


<META NAME="Description" CONTENT="Descriere Excelenta">

Google va utiliza primele 160 de caractere (25 de cuvinte) din tag-ul META Description pentru a afisa o scurta descriere a site-ului tau in pagina de rezultate.


Daca tag-ul META Description nu e de gasit, Google va folosi descrierea folosita in directorul DMOZ. Daca nu esti inscris in DMOZ, va folosi fragmente aparent aleatoare de pe pagina ta relevante cuvantului cheie cautat.


Acest lucru poate duce la niste descrieri nasoale, deoarece mai nimeni nu pune o descriere relevanta in tag-ul META Description.

Recomand sa compui cea mai buna descriere pe care o poti face in 25 de cuvinte si sa o pui in tag-ul META Description.

Gaseste o formulare convingatoare pentru a atrage click-uri din partea utilizatorilor. Descrieri ce functioneaza extrem de bine implica un indemnare la actiune („vizitati-ne astazi”), numar de telefon („sunati la 0741.111.111 pentru mai multe informatii”), locatie geografica („Baia Mare”), reduceri, oferte speciale, preturi, orice element ce va atrage privirea utilizatorilor si ii va face sa dea click.

Nota: Daca vrei sa folosesti tag-ul META Description, acesta trebuie sa includa fraza exacta de cautare.

Inapoi la Promovare Optimizare Website

Niciun comentariu: