De ce ai nevoie de link-uri?

Promovare Website Optimizare Website
De ce ai nevoie de link-uri?


Daca site-ul tau nu are deloc link-uri dinspre alte pagini, site-ul nu va apare deloc in indexul Google. Trebuie sa ai macar un link macar pentru a aparea in rezultatele Google.

Obtinerea link-urilor de la alte site-uri este un proces incet, dar fara aceste link-uri de pe alte site-uri, sansele de a obtine un rank bun in Google sunt destul de mici.

Cele mai multe asa-zise afaceri pe internet esueaza deoarece nu intocmesc chiar aceasta cerere: nu au destule link-uri pentru a obtine un rank satisfacator in Google.

Principalul obiectiv in aceasta activitate este de a obtine cat mai multe link-uri de cea mai buna calitate de la alte site-uri.



Avand mai multe link-uri este destul de important si pentru diversificarea traficului obtinut – nu este recomandat sa iti vina tot traficul din acelasi loc. Prin cresterea si mentinerea unui efort constant de schimb de link-uri, riscul ca acest trafic sa scada va fi minimalizat. 

Activitatea de link-building iti va face site-ul aproape imun la schimbarile din algoritmul de rank. Link-urile pe care le vei construi sunt teoretic durabile, daca nu chiar pentru totdeauna. Fiecare link nu va vira un trafic considerabil site-ului tau, dar sute de link-uri vor face acest lucru in timp.

Traficul obtinut din link-urile de pe alte site-uri pot eclipsa traficul pe care il vei primi din Google pe termen lung.

Inapoi la Optimizare Website

Niciun comentariu: