Cresterea relevantei

Optimizare site
Cresterea relevantei


In cele ce urmeaza, am sa va prezint aspecte si elemente ale site-ului care ar trebui optimizate pentru Google pentru a creste relevanta.

Vei vrea sa maximizezi relevanta site-ului si a paginilor in comparatie cu un termen de cautare. Aditional, ar trebui sa iti centrezi eforturile in a incorpora cele mai bune practici pentru design-ul si structura website-ului.


Inainte de a incepe, asigura-te ca nu treci cu privirea peste niste elemente evidente:
Site-ul tau ar trebui sa aiba un continut informativ pe care oamenii chiar vor sa il citeasca.

Ar trebui sa petreci mai multa vreme sa iti canalizezi fortele pe continut, nu pe animatii dragute, sau Flash – in special pe prima pagina. Nu uita ca Google se foloseste de un software automat pentru a-ti analiza textul din pagina. Va ignora grafica acestuia si alte elemente multimedia de pe site – si de multe ori, chiar si vizitatorii vor face acest lucru.

Trebuie sa te gandesti la SEO ca si la o investitie pe termen lung in infrastructura site-ului tau. Odata ce site-ul este optimizat, va ramane optimizat si va obtine rank in continuare (dar nu pentru totdeauna – tot mai trebuie sa iti aduci continutul la zi). Aceasta inseamna trafic gratuit pe un termen indelungat. 

Daca stai sa compari acest lucru cu Google AdWords sau Yahoo Search Maketing (fostul Overture) care in secunda in care nu mai platesti, ai ramas si fara trafic – vei observa ca e vorba de o cheltuiala recurenta.

Inapoi la Promovare Optimizare Website

Niciun comentariu: