Evita Frame-urile si Filmele Flash

Optimizare Pagina
Evita Frame-urile si Filmele Flash


Site-urile cu popularitate ridicata nu se folosesc de frame-uri si nici de flash, asa ca nu e nevoie de ele pentru site-ul tau. Desi ofera o oarecare usurinta in navigare, motoarele de cautare nu pot sa faca un crawl cum trebuie pe site-uri ce folosesc frame-uri.

Aditional, vizitatorii nu pot face un bookmark catre paginile interne ale site-ului si nu pot trimite link-uri catre acestea. Mai exista cateva site-uri ce folosesc frame-uri, insa aspectele negative sunt prea multe pentru a-ti mai bate capul cu asa ceva.



Acelasi lucru se aplica si site-urilor care intreaga pagina principala e o animatie Flash. De cate ori ai stat si ai urmarit un filmulet flash pana la capat fara sa dai click pe optiunea „skip intro”?

Suntem o societate de oameni ocupati iar sa astepti efectiv dupa un filmulet sa se incarce e enervant, in special daca revizitezi site-ul respectiv. Google poate indexa flash-ul cat de cat, dar aceasta nu inseamna ca iti va creste rank-ul sau eventualele vanzari.


Daca trebuie sa folosesti Flash, pune-l pe o portiune mica a paginii sau ofera un link catre el. Filme Flash care acapareaza intreaga pagina isi au folosul, insa nu pe prima pagina.

Inapoi la Optimizare Website

Niciun comentariu: