De ce sa iti optimizezi site-ul pentru Google?

Optimizare Site
De ce sa iti optimizezi site-ul pentru Google?


De ce se pune asa mare accent pe optimizarea unui site special pentru Google? Pe internet exista o sumedenie de motoare de cautare, ce il face pe nenea Google asa de special?

Exista, intr-adevar o multime de alte motoare de cautare, dar Google a devenit unul dintre cele mai remarcabile si cele mai folosite dintre toate aceste motoare. Google ofera in curent rezulate pentru alte motoare “partenere” si directoare.



Ce inseamna acest lucru pentru tine? 
Pai, daca ti-ai asigurat o pozitie fruntasa in Google, e aproape ca sigur vei avea o pozitie asemanatoare si in celelalte motoare de cautare ale “partenerilor”. Rezultatele difera putin de la un motor la altul, implicit rank-ul site-ului nu va fi exact la fel peste tot.

Daca ai ajuns sa ai prima pozitie pentru un termen de cautare in Google, asigurat vei avea aceeasi pozitie si pe AOL, Netscape, Earthlink, Compuserve, Lycos, iWon.com, Go.com. Impreuna cu partenerii sai, Google trimite mai mult de 70% din tot traficul existent catre website-uri.

Este cat se poate de clar de ce promovarea site-ului tau implica sa acorzi un grad ridicat de importanta acestui motor de cautare. Daca vei aplica tehnicile pe care urmeaza sa le prezint, iti monitorizezi rezultatele si te folosesti de feedback-ul obtinut, sigur te vei propulsa spre un rank mai bun pentru site-ul tau. Daca vei reusi sa faci acest lucru cu Google, atunci sigur vei fi reusit si pentru celelalte motoare de cautare.

Traiasca nenea Google!

 Inapoi la Promovare Optimizare WebSite

2 comentarii:

Landa spunea...

Incepe sa devina fain :)

Bucsa Emanuel Ioan spunea...

apoi sa stii... incep sa pun imagini, alea alea